Relats de superació personal

Cola

Aquest dissabte s’ha celebrat a Manresa la prova d’escriptura del Concurs Jóvenes Talentos de Relato Corto, organitzat per Coca-Cola, en la modalitat de llengua catalana. Els quatre alumnes seleccionats per a participar a la competició literària d’enguany -el Joan Olaf, la Carlota, l’Emma i el Pau-, han desenvolupat narracions originals i ben travades amb un aspecte en comú: la temàtica de les obres.

Un cop a la seu del campionat literari, els alumnes han tingut dues hores per estructurar les idees, fer els esborranys i escriure i revisar els seus contes. L’oració que totes les narracions havien de contenir i que condiciona el contingut, el tarannà dels personatges així com altres trets del marc narratiu, els ha estat lliurada a l’inici. “L’única persona que mai no s’equivoca és la que no fa mai res”, deia.

Tots quatre participants han gaudit de l’experiència i valoren haver arribat fins aquí. Tant de bo captivin el jurat amb els seus relats i siguin escollits finalistes de l’edició 2016-17.

Molta sort, alumnes!